Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μικρές καθημερινές αλλαγές

Από τη Γεωργία Κολιοπούλου*

Μέρες με συννεφιά και μέρες με λιακάδα… Η ζωή προχωρά… Βάδιζε σταθερά! Προχώρα δυναμικά συνδέοντας όλες τις εκφράσεις της ύπαρξής σου.

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Διώξε κάθε τι ψεύτικο…μέσα σου και γύρω σου. Να είσαι αυθεντική/ός..μοναδική/ός…να είσαι δίκαιή/ος…να είσαι ατρόμητη/ος…να είσαι γενναία/ος…να είσαι δημιουργική/ός… Να είσαι εσύ!

Το ταξίδι στο δρόμο της θεραπείας είναι ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας! Γεμάτο μάχες, ήττες και νίκες που μας βοηθούν να αποκτήσουμε βαθύτερη επίγνωση του ποιοι πραγματικά είμαστε. Έτσι μπορούμε να είμαστε αληθινά υγιείς εναρμονίζοντας τις διάφορες εκφράσεις του εαυτού…Κατακτώντας την ολιστική υγεία ως εναρμόνιση σώματος, ψυχής, νου. Μπορούμε να βιώσουμε τη χαρά και την πνευματικότητα μέσα στην καθημερινότητα. Αντιμετωπίζοντας τις δοκιμασίες και προκλήσεις…σαν ευκαιρίες να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε…Με ετοιμότητα, δυναμισμό και θέληση να αλλάξουμε στον εαυτό μας πρώτα…αλλά και γύρω μας ό,τι δεν συμβαδίζει πια…με αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε…με αυτό που είμαστε αληθινά…Σήμερα! Τώρα!

Πιστεύω και θέλω να μοιραστώ με εκείνους που έχουν ανάγκη να το ακούσουν: «Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μικρές καθημερινές αλλαγές». Δεν είναι εύκολο. Θέλει κόπο. Θέλει χρόνο. Αλλά είναι εφικτό με την κατάλληλη υποστήριξη και βοήθεια μέχρι να δυναμώσουμε αρκετά. Μέχρι να αφυπνίσουμε τους δικούς μας μηχανισμούς αυτοίασης και έτσι δυνατοί να συνεχίσουμε το ταξίδι στον δρόμο της θεραπείας.

Ο ιατρός, ο θεραπευτής είναι ένας οδηγός, ένας δάσκαλος, ένας συνοδοιπόρος, ένας φάρος…αλλά καθένας θα βαδίσει τα δικά του βήματα. Τι περιμένεις λοιπόν; Αν δεν σε ικανοποιεί αυτό που ζεις… ξεκίνα από αυτά που εσύ ο ίδιος πρέπει να αλλάξεις.

Σήμερα! Τώρα!

Αξίζεις να ζήσεις και να εκπληρώσεις το υπέρτατο όνειρο της ψυχής σου. Nα είσαι ο εαυτός σου! Στην πιο αληθινή, πιο ουσιαστική, πιο καθαρή, έκφραση της ψυχής σου!Καλό αγώνα και καλές επιτεύξεις!

*Η Γεωργία Κολιοπούλου είναι Ολιστική Ιατρός. Περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: